Co vám napoví noční spánkové polohy

Co vám napoví noční spánkové polohy

Postoje ve spánku je na rozdíl od gest, mimiky a řeči naprosto nemožné kontrolovat, takže tento typ analýzy, pokud se k němu přistupuje správně, poskytne nejpřesnější informace o osobnosti člověka. Samozřejmě, že si můžete při usínání dát tu podle vás nejmajestátnější pózu (lotosovou pózu nebo například postoj číhajícího tygra), ale jakmile se dostanete do náruče Morfea, veškerá majestátnost se promění v něco beztvarého a nepochopitelného. Nesnažte se klamat sami sebe, způsob, jakým člověk spí, přímo souvisí s jeho životním stylem. Zároveň je to základní poloha, ta, ve které většinou a spí člověk, by měla být analyzována.
Stabilní vztahy, které si nebylo snadné vybudovat. S největší pravděpodobností si po neúspěšné životní zkušenosti oba partneři mysleli, že štěstí už nebude. A přestože nyní mají štěstí ve svých rukou, žijí ve strachu, že o něj přijdou.

Co vám napoví noční spánkové polohy

Takto spí páry, které mají silné pouto, ale tráví hodně času odděleně. Ona může trávit 10 hodin v práci a on může trávit noci venku s přáteli. A naopak. Partneři se navzájem přijímají takoví, jací jsou.

Co vám napoví noční spánkové polohy

Tato pozice je spontánní. Jejich obličeje jsou otočeny různými směry, ale pojí je silné pouto. Takto usínají lidé s různými temperamenty a preferencemi. On je malý, ona vysoká. On má rád samotu, ona společnost. Ale není to všechno špatně.

Co vám napoví noční spánkové polohy

Páry, které spí v této poloze, jsou zamilované. Jejich názory na svět jsou však příliš odlišné, takže nelze s jistotou vyvozovat závěry o budoucnosti tohoto vztahu. Pokud manželé spí v této poloze, naznačuje to, že se chrání před okolním světem.

Co vám napoví noční spánkové polohy

Takové polohy během spánku naznačují, že jsou oba připraveni žít spolu a… nelezou si na nervy. Každý z partnerů má plný rozsah práv. Oba jsou ochotni přijmout nedostatky toho druhého jako samozřejmost.

Co vám napoví noční spánkové polohy

Takto obvykle spí milenci, jejichž temperament je velmi podobný. Mohou si být podobní vzhledem – výškou, postavou… O jejich pocitu bezpečí svědčí i to, že leží uvolněně na zádech, ale musí mít fyzický kontakt.