Vložte cibuli do ponožky: výsledek vás překvapí

Vložte cibuli do ponožky: výsledek vás překvapí

Věděli jste, že cibule se přidává nejen do pokrmů? Kromě toho je také účinná při léčbě různých nemocí. Jak ale může pomoci, když si ji dáte do ponožek?

Zabíjí bakterie
Podle lékařů je na chodidlech asi 7 000 nervových zakončení, která jsou propojena s celým tělem. Proto můžete při vložení půlek cibule do ponožek očekávat zázračný účinek na celé tělo, píše Delfi.lt.

Když budete mít cibuli v ponožkách, pročistí se vám celé tělo a sníží se počet bakterií a mikrobů. Protože kůže na chodidlech je velmi tenká, dobré bakterie a chemické látky se rychleji dostanou do krevního oběhu. Takto cibule čistí krev.

Proces očisty bude probíhat během spánku, když budete nosit ponožky s půlkami cibule uvnitř.

Léčí nachlazení
Také pokud budete spát s půlkami cibule uvnitř ponožek, zotavíte se z nachlazení mnohem rychleji. Cibule je známá tím, že pohlcuje pachy a zlepšuje kvalitu vzduchu. Pokud budete spát s půlkami cibule v ponožkách, cibule pohltí bakterie a pročistí vaši krev.

Důležité je, aby cibule byla organická, tedy taková, která nebyla postříkána žádnými chemikáliemi. V opačném případě se do vašeho krevního oběhu dostanou škodlivé chemikálie.

Čistí
Dr. Lauren Federová, homeopatka z Los Angeles, potvrdila, že cibule má mnoho léčivých vlastností. Podle ní pomáhá spát s cibulí v ponožkách:

nachlazení,
infekce močového měchýře,
bolesti uší, bolesti zubů.
a další nemoci.
Návod:
Cibuli rozkrojte napůl, půlky vložte do ponožek tak, aby rozříznutá strana cibule byla u pat.

Ráno si nohy čistě umyjte.

Co dělat, abyste nakrájeli cibuli a neplakali?
Cibule je chutným a užitečným doplňkem mnoha pokrmů. Ale právě zde se jeho krájení často ukáže jako problém. Nejenže zanechává na rukou silný zápach, ale při této činnosti je těžké neplakat. Existuje několik způsobů, jak se tomu vyhnout.