Co dělat, když v klice dveří auta najdete minci?

Co dělat, když v klice dveří auta najdete minci?

Zkušení řidiči vždy věnují čas důkladné kontrole svého vozidla před každou jízdou a po ní.

I zkušení řidiči však mohou přehlédnout některé drobnosti, které se mohou stát důležitými. To platí zejména proto, že pachatelé trestné činnosti neustále zdokonalují své techniky. Nedávný trik s položením mince na dveře automobilu zdůrazňuje důležitost ostražitosti.

Podle posledních zpráv používají zločinci obyčejné mince umístěné na dveřích automobilu, aby řidiči dali falešný signál. Mince se může zdát jako nevinný předmět, ale může sloužit jako signál pro zločince. Řidiči mohou toto malé detailní znamení přehlédnout a zloději toho mohou snadno využít.

Co je třeba zvážit Je důležité dávat pozor na přítomnost jakýchkoli dalších předmětů na dveřích automobilu. Pokud si na dveřích všimnete mince nebo jiného předmětu, který si z jakéhokoli důvodu nepamatujete, buďte obezřetní. Pachatelé mohou minci umístit tak, že si jí na první pohled sotva všimnete. Pomocí tohoto triku pak mohou zjistit, zda jste nenechali auto odemčené.

Co byste měli dělat Pokud si mince nebo jiných podezřelých předmětů na dveřích všimnete, okamžitě je odstraňte. Doporučujeme také zkontrolovat, zda jsou dveře bezpečně zavřené. Nevěřte této drobnosti, je lepší být ostražitý a zabránit případným pokusům o vloupání nebo krádež.